Niste logirani! | Prijava  
   
Uporabnik:
Geslo:
Ste pozabili geslo
Še nimate uporabniškega imena in gesla. Registrirajte se tukaj.

Registriraj se »

Lyspot je spletna aplikacija, ki vam omogoča enostaven nadzor nad vaše IT infrastrukturo.


 
Program vam omogoča popolnoma samostojno, hitro in enostavno izbiro med predlogami spletnih strani in oblikovanjem vsebine na spletu. Takoj boste lahko vnašali, spreminjali in oblikovali atraktivno in dovršeno spletno stran z vsebinami, ki jih želite preko spleta sporočati, objavljati vašim poslovnim partnerjem, kupcem, dobaviteljem, prijateljem, sorodnikom in vsem brskateljem na spletu.
S spletnim urednikom Lytee lahko naredite vašo spletno stran interaktivno. S spletnim urednikom Lytee lahko vsak dan spreminjate vsebino, tekste in grafiko spletne strani. Svojo spletno stran lahko opremite z neomejeno navigacijo, z odpiranjem novih modulov za dogodke, novice, kontakte, kazala, predstavitve, dokumente, ankete, iskalcem vsebin, foto galerijo in drugimi moduli.
Zagotovite si prepoznavnost na svetovnem svetu. Ukrepajte hitro, danes. Takoj registrirajte proste domene! Z domenami boste oblikovali svoj spletni naslov, ki bo prepoznavno in uspešno povezoval organizacije v vašem poslovnem sistemu. Program omogoča takojšen nakup in upravljanje vseh prostih svetovnih spletnih domen. Upravljanje domen je temelj celotne spletne infrastrukture: naslov spletnih strani, naslov elektronskih predalov...
E-pošta je temeljna uporaba svetovnega spleta, ki zgotavlja hitro komunikacijo s partnerji po vsem svetu.Nadzorna aplikacija nudi uporabniku enostaven način ustvarjanja in upravljanja elektronskih predalov in psevdonimov. Omogoča pregled uporabe in zasedenosti poštnega predala, urejanje in spreminjanje naslovov elektronske pošte z dodajanjem, brisanjem in spreminjanjem elektronskih predalov, psevdonimov in drugih elementov e-pošte.
S programom uredite dodeljeni spletni prostor na strežnikih, ki ga lahko uporabljate kot navidezen prostor na trdem disku za prenos ali dostop do vseh vrst podatkov na spletu. Urejanje poteka preko nadzorne aplikacije z uporabniškim imenom in geslom. Program je odličen tudi za zahtevne uporabnike spleta.
Usposabljanje

Uporabnikom programa nudimo usposabljanje za uporabo programa. Seznanili vas bomo s temeljnimi vsebinami programa ter načini njegove uporabe. V enem dnevu boste postali računalniški strokovnjak za registracijo spletnih domen, upravljanje elektronske pošte, spletnih strani in pripravo spletnega prostora. Vse v enem dnevu!

Svetovanje

Poslovnim, šolskim, športnim, kulturnim in drugim zahtevnejšim uporabnikom svetovnega spleta nudimo svetovanje za oblikovanje spletnih komunikacij v obsežnejših sistemih, interaktivne komunikacije s ciljnimi skupinami kupcev ali uporabnikov ter inovativne predstavitve njihovih storitev.
Uporabite prednosti, ki vam jih nudi naš program, za vaš razvoj.